Lasersko odstranjevanje dlak

Prvi rezultati se načeloma opazijo že po prvi terapiji. Za trajno odstranitev dlak pa je največkrat potrebnih 5-10 terapij. Končno število terapij je odvisno od posameznika. Treba je namreč upoštevati cikel rasti dlake, tip kože, barve dlačic, področje odstranjevanja in stopnje poraščenosti.

Kljub kvalitetnemu laserju in izkušenemu terapevtu lahko pride do nezaželenih učinkov. Ti so načeloma blagi in lahko trajajo nekaj dni. Sem spada otečena, občutljiva in pordela koža. Lahko pa pride tudi do opeklin, brazgotin, spremembe pigmentacije in celo mehurjev, ampak to so redki nezaželeni učinki.

Odstranjevanje dlak z laserjem odsvetujemo nosečnicam in doječim materam. Prav tako odstranjevanje dlak v večini primerov ni primerno za osebe, ki imajo kožne bolezni, vneto kožo ali druge težave s kožo.

Največkrat odstranjevanje dlak ne bo imelo učinka pri zelo svetlih, belih ali sivih dlakah, ki se ne odzivajo na terapijo z laserjem.

Trajno odstranjevanje dlak se lahko izvaja čez celo leto. Vseeno pa je priporočljivo, da se zaradi občutljive kože po odstranitvi dlak čimbolj izogibate soncu. Najboljše obdobje za odstranitev dlak je zato od jeseni do spomladi, ko ni veliko sonca. Še posebej, če gre za lasersko odstranjevanje dlak na obrazu, je treba dodatno skrb nameniti zaščiti pred soncem.

Če vas zanima lasersko odstranjevanje dlak, nam pošljite povpraševanje. To lahko storite s pomočjo spodnjega obrazca. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem času in vam poslali tudi cenik za lasersko odstranjevanje dlak.