Dermatološka klinika - domača stran

Naša dermatološka klinika za otroke in odrasle je uporabnikom prijazna. Vsak pregled tako poteka v sproščenem vzdušju, seveda pa na drugi strani pričakujemo paciente, ki so pripravljeni sodelovati. Pregled sicer poteka tako, da se sprva o težavah pogovorimo, pregledamo medicinsko dokumentacijo, nato pa kožo oziroma njeno stanje še pregledamo – s prostim očesom in seveda tudi s pomočjo ustreznih naprav. Prvi pregled sklenemo z določitvijo neke ocene stanja in seveda s priporočili glede zdravljenja, morebitnih nadaljnjih preiskav in drugih postopkov, ki pomagajo stanje vaše kože vrniti na kar najbolj optimalno raven.
Ko se dogovorimo za pregled, boste prejeli tudi podrobna navodila o tem, kaj vse potrebujete s seboj. Poleg osebnega dokumenta je vsekakor dobro, da s seboj prinesete kopije zdravniških izvidov in drugih dokumentov, ki pričajo o stanju vaše kože in sorodnih težavah. Naša dermatološka klinika je odprta za vse in sprejema mnenja različnih strokovnjakov.
Če čakate na prvi dermatološki pregled in vas zanima naša dermatološka klinika, čakalne dobe zanj resnično ne bodo dolge. Pogosto se namreč jezimo nad večmesečnimi čakalnimi dobami v zdravstvu, mi pa se odlikujemo v tem, da svoje delo smiselno razporedimo tako, da damo prednost vam – vi ste nam najbolj pomembni in na obravnavo zagotovo ne boste čakali dolgo.
Ker smo uporabniku prijazna dermatološka klinika, naročanje poteka hitro in preprosto. Prek zgornjega obrazca nam pošljite povpraševanje oziroma nam zastavite vprašanje, mi pa se vam bomo v najkrajšem mogočem času oglasili z odgovori. V kolikor bomo od vas potrebovali še kakšen podatek, vas bomo zanj seveda prosili, v splošnem pa ste lahko prepričani, da boste na obravnavo naročeno zgolj s pomočjo nekaj klikov.
Seveda, pri nas izvajamo tudi dermatološke preglede in storitve za otroke. V kolikor gre za prvi dermatološki pregled otroka, se ob srečanju spoznamo in ugotovimo stanje otrokove kože, seveda v posvetu s starši. Trudimo se, da z otrokom vzpostavimo čim boljši odnos, hkrati pa mu zagotovimo kar najučinkovitejše zdravljenje oziroma obravnavo. Dermatološka klinika za otroke mora biti otrokom prijazna, s tem se zagotovo strinjamo vsi.